Dopklänning med vacker Vit spets

Dåpskjole Grace-Estelle Vit

SEK 2 636,00
Inklusive MVA

Grace-Estelle hvit er en eksklusive dåpskjole med en kongelig følelse. Den er et håndverk med haute coture følelse. Den sys for hånd i Grace of Swedens egne studio i Sverige, kjolen har en hvit myk tone og fantastiske blonder som gir kjolen en høy kvalitet. Kjolen er ekstra lang og er inspirert av det Svenske konghusets dåpskjoler.

Storleksguide

Ermelengde
Valg av dåproset
Størrelse
Størrelsesvalg lue
Valg av dåpslue
Quantity
Produsert innen 10 dager

  • Betala tryggt med Klarna Betala tryggt med Klarna
  • Spårbar frakt Spårbar frakt

Vår dopklänning Grace-Estelle är en mycket exklusiv dopklänning i kunglig stil! Den är tillverkad i vit satin med sidenkänsla och dekorerad med vackra vita spetsar. Spetsvolang-ärmar och en söt volangkrage klär halsen. Spetstyget på kjolen har underbara små medaljongmönster som ger en gammaldags känsla. Ett lätt rynk faller från oket fram och bak och vid fållen är det en vacker spetsvolang och modellen är extra lyxigt lång. Mycket vacker och välsittande dopklännings modell med ett litet sprund i ryggen som stängs med dold knäppning med tryckknappar. Klänningen är helfodrad och sys för hand i Grace egen ateljé i Sverige.

Om du vill ha en annan rosettfärg eller ett annat rosettalternativ så köper du det under fliken Tillbehör, där finner du många andra färger och alternativ. Så syr vi på ditt val på din klänning.

Alla övriga bilder på tex brodyr, skyddsänglar osv. är till för inspiration och alla accessoarer finns att köpa till under egna kategorier på första sidan.

Dopbroderi finns som tillval och gör din klänning helt unik och ett vackert minne för framtida generationer.

Estelles dophätta är otroligt söt med samma exklusiva material och den är helfodrad.

5755-1000

Data sheet

Material
Spets
Stil
Romantisk
Egenskaper
Dopklänning
Farge
Hvit
Genus
Unisex

Specific References

ean13
7350372161612

You might also like

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password