søt jente i dåpsklær

Dåpskjole Grace-Alva

SEK 1 476,00
Inklusive MVA

Storleksguide

Vår fine dåpskjole Grace-Alva er en spesiell kjole med et vakkert blomster mønster i blonder. Den finnes det bare få igjen av. kjolen er et vakkert håndverk som sys i Grace of Swedens egne studio i Sverige. Nå finnes det fire stykker igjen av den kjole i hvitt, Ivory er slutt.

Ermelengde
Valg av dåproset
Størrelse
Farge
Quantity
Produsert innen 7 dager

  • Betala tryggt med Klarna Betala tryggt med Klarna
  • Spårbar frakt Spårbar frakt

Vår vackra dopklänning Grace-Alva är tillverkad i vitt satintyg med mjukt fall och vacker lyster. En vacker spets klär livet och avslutas med en exklusiv pärlbård som handsys på klänningen. Lätt rynk faller från oket fram och bak och vid fållen är det en fin spetsbård. Mycket vacker och välsittande modell med en liten nätt puffärm med en söt spetskant. Sprund i ryggen med knäppning med tryckknappar. Klänningen har bara funnits i ett fåtal exemplar och nuär det bara två klänningar kvar.

Om du vill ha en annan rosettfärg eller ett annat rosettalternativ så köper du det under fliken Doprosetter, där finner du många andra färger och alternativ. Så syr vi på det på din klänning.

Alla övriga bilder på t ex brodyr och skyddsänglar är inspirationsbilder och finns att köpa till som tillbehör till din dopklänning.

Dopbroderi finns som tillval och gör din klänning helt unik.Du finner det under fliken dopbroderi.

Dophätta tillhörande grace-Alva hittar du under fliken Dophättor längre ned på första sidan. Samma hätta som till Grace-Madde passar till den här modellen.

15174 -482

Data sheet

Dybde
95 cm
Material
Satin
Stil
Romantisk
Egenskaper
Dopklänning
Farge
Creme / Ivory
Genus
Flickor

Specific References

ean13
7350372156458

You might also like

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password