Dopklänning till sötaste pojken

Dåpskjole Grace-Wilmer

SEK 999,20
Inklusive MVA

Grace-Wilmer er en herlig dåpskjole som passer både gutter og jenter. Kjolen er dekorert med et bånd i turkis med blomster på som gir en herlig look. Linet i kjolener av den høyeste Europeiske kvalitet og den har en fin glans og et fint fall.

Storleksguide

Ermelengde
Valg av dåproset
Størrelse
Quantity
Produsert innen 5 dager

  • Betala tryggt med Klarna Betala tryggt med Klarna
  • Spårbar frakt Spårbar frakt

Vår dopklänning William är klänning med många vackra detaljer. Den är sydd i Europas finaste linnekvalité med underbar yta och vackert fall. Den har ett vackert band med turkos blomranka som är ett charmigt retro lakansband. Ett lätt rynk faller från oket som avslutas med en passpoal. Vid fållen är det sydda stråveck och en spetsbård. Dopklänningen är mycket välsittande i sin passform och har en liten nätt puffärm. Klänningen stängs med ett dolt blixtlås i ryggen. Längden från nacke till fåll är 96 cm.

Om du vill ha en annan rosettfärg eller ett annat rosettalternativ så köper du det under kategorin Doprosetter, där finner du många andra färger och alternativ. Så syr vi ditt rosettval på din klänning.

Alla övriga bilder på tex brodyr, skyddsänglar, hättor m.m. är enbart inspirationsbilder och dessa finns att köpa till som tillbehör.

Dophättan som hör till den här klänningen heter Grace Tradition Vit. 

10748 -696

Data sheet

Material
Lin
Stil
Klassisk
Egenskaper
Dopklänning för pojke
Farge
Hvit
Genus
Pojke
Längd
95 cm

Specific References

ean13
7350372158599

You might also like

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password