Monogram dopklänningsbroderi

Monogram dåp broderi

Ytterligare information

SEK 196,00
Inklusive MVA

Monogram Broderi er et godt alternativ for de som ønsker en diskret dåp broderi eller ønsker å passe mange broderi på dåp kjolen. Vi tilbyr mange vakre farger og alternativer for å gjøre din dåp kjole som personlig og unikt som mulig.

Mer informasjon finner du lengre ned på siden hvis du ikke kjøper den kjolen fra oss, men ønsker å brodere en dåp kjole du allerede har.

Product customization

Ikke glem å lagre tilpasningen din for å kunne legge til i handlekurven
  • 250 char. max

Skyddsängelguide Trådfärgsguide Typsnittsguide Rosettbandsguide

Quantity
Produsert innen 5 dager

  • Betala tryggt med Klarna Betala tryggt med Klarna
  • Spårbar frakt Spårbar frakt

Särskilda villkor: Vi är naturligtvis väldigt aktsamma med din klänning, men det finns alltid risk att något missöde sker med en broderimaskin. Det kan till exempel komma oljestänk på tyget eller maskinen kan köra fast och göra ett hål.

Med våra egna klänningar är detta inget problem eftersom vi kan sy upp en ny. Men om det skulle ske med din klänning så att den inte går att återställa så ersätter vi dig med en valfri modell av våra klänningar i serien Tradition, Madde eller Flower.

När vi skickar din klänning så tar fraktbolaget över ansvaret, våra försändelser är alltid spårbara och försäkrade, dock ersätts aldrig affektionsvärdet.

Beställ ditt broderi här efter dina önskemål och sänd sedan klänningen till oss. Lägg en lapp med klänningen så vi vet till vilket broderi eller order den hör. sätt gärna en säkerhetsnål där du önskar ditt broderi plasserat för att minska risken för missförstånd.

Leveransadress:

Kristina Olofsson

Designcompaniet AB

Lillro 111

855 90 Sundsvall

Sweden

Här kan du se många inspirationsbilder på olika broderier på vår Pinterestsida: 

Vanligaste frågorna om dopklänningsbroderi: Broderigalleri

Om ni vill ha samma typsnitt och samma färg som tidigare broderi så finns det som val alternativ, så ser vi till att det blir rätt.

Broderi Cirka 70% av kunderna broderar dopdatumet 30% broderar barnets födelsedatum.

Om du vill ha broderiet ton i ton så välj gräddvit tråd till vitt tyg och kritvit tråd till off white tyg, då blir brytningen lagom och broderiet framträder vackert.

Vi rekommenderar stil 2 till  ton i ton broderier, då stil 1 lätt smälter in för väl och blir svår att urskilja. Vill du ha ditt broderi mycket diskret så kan du dock välja det.

Om du önskar någon speciell storlek på ditt broderi, ange det i meddelanderutan i slutet av ditt köp.

Annars anpassar vi broderiet efter de antal namn du valt och den trådfärg/typsnitt du valt. Ju fler namn desto mindre bokstäver. Vid många namn rekommenderar vi stil 1 eller 3. Dock inte ton i ton.

B02

Data sheet

Stil
Klassisk

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password