Dåpskjole - Sjømannskjole med kort ermer

SEK 996,00
Inklusive MVA

Hvit dåpskjole i sjømannsmodell med vakkert dekorert med marineblått satengbånd. Kjolen er sydd i en vakker hvit satin i Italia. Noe som betyr at den har en vakker glans og er lett å ta vare på. En perfekt unisex dåpskjole designet for dåpsdag for gutter og jenter. Bilder for inspirasjon til sjømannens utseende finner du Her.

Storleksguide

Ermelengde
Størrelse
Quantity
Produsert innen 7 dager

  • Betala tryggt med Klarna Betala tryggt med Klarna
  • Spårbar frakt Spårbar frakt

Vår sjömansklänning är en riktig klassiker som passar lika fint till dop av flickor och pojkar. Dopklänningen har en välarbetad sjömanskrage i mycket fin modell.

Sjömansklänningen är dekorerad med marinblåband på krage, ärmar och kjolfåll. Dopklänningen är sydd i en underbar vit satintyg från Italien i bomullsmix. Vilket gör klänningen lättskött och att den skrövlar mycket lite, den har ett vacker lyster och ett fint fall. Klänningen är mycket välsittande med ett dolt blixtlås i ryggen och har öppningsbar krage. Klänningen ä’r ett unikt hantverk som designas och sys i Grace of Swedens egen ateljé i Sverige.

Både dophätta och matroshatt finns att köpa till under fliken tillbehör.

För dig som önskar kan du brodera någonting personligt på din sjömansklänning. Broderi köper du till under kategorin dopklänningsbroderi.

608SP-6330

Data sheet

Stil
Sjömansstil
Egenskaper
Dopklänning för pojke
Farge
Hvit
Genus
Unisex
Längd
95 cm

Specific References

ean13
7350372192265

You might also like

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password