exklusiv Dopklänning Grace-Royal i siden och spets

Dopklänning Grace-Royal

SEK 2 596,00
Inklusive MVA

Grace-Royal är en riktigt kunglig dopklänning i helsiden och vackra spetsar. Klänningen finns i tre olika toner, off white, champagne eller ljus grönt siden. Dopklänningen är ett fint hantverk som sys på Grace of Swedens egen ateljé i Sverige efter dina önskemål. Låt ditt barn vara kunglig för en dag!

Storleksguide

Valg av dåproset
Størrelse
Farge
Quantity
Produsert innen 10 dager

  • Betala tryggt med Klarna Betala tryggt med Klarna
  • Spårbar frakt Spårbar frakt

Vår dopklänning grace-Royal är en exklusiv helsidenklänning som handsys på Graces egen ateljé. Sidentyget har en underbar lyster och frasar som siden ska. Ett lätt rynk faller från oket fram och en vacker rynkad spets avslutar oket och vid fållen finns en bred spetsbård. Kjolen är sydd i sex våder och är helfodrad. Modellen finns i vitt, off white och champagne. Alla varierar något beroende på färgkombination. Mycket vacker och välsittande modell med en liten nätt puffärm. Stängs med ett sprund i ryggen med tryckknappar.

Om du vill ha en annan rosettfärg eller ett annat rosettalternativ så köper du det under fliken Doprosetter på första sidan, där finner du många andra färger och alternativ. Så syr vi på det på din klänning.

Alla övriga bilder på tex brodyr, skyddsänglar osv. är inspirationsbilder och finns att köpa till som tillbehör.

Dopbroderi finns som tillval och gör din klänning helt unik. Önskar du broderi köper du till det under fliken klänningsbroderi.

Sidenklänningar kräver kemtvätt och strykes på silke.

7881-1502

Data sheet

Material
Siden
Stil
Klassisk
Egenskaper
Dopklänning
Farge
Antikvit
Genus
Unisex
Längd
105 cm

Specific References

ean13
7350372166136

You might also like

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password